Followers

Saturday, June 27, 2009

3T : teppanyaki, transformer and thriller

what do you get when you mix teppanyaki with transformer?
a total blast, that is.


yeay! i have finally watched Transformer: Revenge of The Fallen today.
i actually bought the tickets on Thursday. sebab kalau beli hari ni, confirm sold out. kitorang ambil pukul 3pm punya show. we, as in me and my sister had lunch first at Teppanyaki. sebab dari hari tu sey mengidam nak makan teppanyaki, baru hari ni dapat rasa. sungguh yummy. i ordered salmon fish teppanyaki while my sister go for chicken teppanyaki. adik belanja. a double yeay! sebab susah ok dia nak belanja kakak dia. hokhok!





then, barulah tengok Transformer. it was a jaw-dropping bomb! totally worth a watch. the action sequence and the visual effects are awesome, so out of this world. banyak action dalam sequel ni. Autobots and Decepticons pun makin banyak sampai dah lost yang mana baik yang mana jahat. hikhik. malas nak review, just for those yang tak tengok lagi, i suggest you to go and watch it fella! sukanya dengan Bumblebee and also Jetfire yang sungguh kelakar. ahaks! suka bila shia jerit 'Bumblebee' dengan sekuat hati untuk menentang segala Decepticons. anyway, can't wait to see it one more time this Wednesday with friends pulak this time around.



- model tidak berbayar. bahaha -




oh sekarang ni kan, i keep listening to MJ songs for the past few days.
sungguh syok, remembering the old times (i grew up listening to his music). lagi-lagi siaran tv and also radio keep playing his songs sampai saya pun terpengaruh lalu mendownload lagu-lagu dia. the first MJ song i listened to was Thriller. the Thriller video buat saya tak tidur malam kerana sangat ngeri.
haha.



enjoy one of my fave video of all time.
amaran kepada mereka yang lemah semangat dan sedang mengandung,
sila jangan tonton ini video yuk! cewah...






2 comments:

ReD said...

hohoh...aku pn br tgk TRANSFORMERS tu td...lalala~~

besh2... chumil j bumblebee n jetfire tu..hihi..

ble aku tgk si optimus prime tu aku tringt kt abg joe.. sb dlm byk2 robot tu.. optimus prime nmpak cm mature bbanding yg len.. ;p (komen x bleh blah..hahahaha)

Ezzan Yusop said...

linda : bile aku tengok Bumblebee aku cam terbayang aku. bahahaha...