Followers

Tuesday, February 17, 2009

balik awal

hari ni saya balik awal. semalam pun balik awal. awal dalam pukul 8++ malam macam tu. pukul 8 tu kira awal lah jugak bagi saya yang dah lama tak pulang ke rumah kala hari cerah. (ececeh..ayat tak menahan!) selalunya pukul 9.30 ke atas baru saya tercongok depan pintu pagar rumah. gaya macam ala-ala peminta sedekah bagi salam. (ye, saya agak malas nak buka pintu pagar sebabnya selalu ayah saya tunggu anak dia balik siap bukakan pintu pagar. terima kasih ayah! hukhuk)

hari ni hebat sikit. sebabnya? saya pulang awal sikit dari my parents. ye, parents saya pun pulang lewat ok. kira macam they went to work betul-betul lepas subuh and balik after maghrib. masa pergi hari gelap lagi. masa balik pun hari gelap. now you know why i don't really mind if i had to go back late. like mother, like daughter lor.

anyway...
bila saya balik awal ni kan, tiba-tiba boss tanya daa...(bukan tanya saya lah, tanya orang lain)

"ezzan pun dah balik?"
saya boleh bayangkan mr L bertanya deng dengan ekspresi muka terkejut yang tak percayalah saya pulang awal dari dia...huahuahua!

sebenarnya ingatkan balik awal ni bolehlah kan study sikit for my upcoming exam tapi harammm...study korean drama adalah. ni semua salah JiHoo sunbae ni, buat aku terbayang je muka dia sampai tak boleh nak study. ishhhh!




5 comments:

kem said...

exam?hamik masters ke syg?

dd dudu said...

ezann.. mase dd sampai td ezan xde lgh tauu.. pastu td kann dd tanye akim "ezan balik kul bape ek semalam?" pastuh akim jawab "lambattt" dengan muke siriyes... "yekeeeee lambat kul bapee??"

pastu akim jawab "kul 8 kot hua hua hua"
siuttttt... reaksi muke die cam ezan balik kul 12, nyampah :n

Ezzan Yusop said...

kema : master? mana ada duit syg oiii...aku ada exam PTD sabtu ni. hukhuk! aku bab2 politik ke, ekonomi ni..hancusss! cuba tanya aku pasal sari2 india, tu aku reti la nk jawab. huahuahua!


dodol : hahahha...my kimboy alwez noe one. hukhuk!

za_chan said...

aku pon same..konon balik awal smlm
last2 end up jam pack plak..
pastu baring jap nk tgu kol 9 nk tgk boys over flower tu..
last2x aku bgn dh kol 1.30am..
samekom je la jwbnye

Ezzan Yusop said...

za : hahaha. aku tengok on9 je BBF tu. sbb nak cepatkan. wahahah!