Followers

Sunday, February 22, 2009

curious case





aida was right.
the curious case of benjamin button was amazing.
very unique and remarkable story.
how people aged backward.
born as an 80 years old man and died as a baby.
and seeing brad pitt getting younger.
make my heart melt woo. (dammit angie!)
walaupun aku takdelah minat dia sangat.
teringat masa brad (muda) berlakon cerita meet joe black.
i truly suggest people to watch this film.
better tengok wayang supaya boleh dapat feel lebih.
few parts yang buat air mataku mengalir jua.
worth every penny ok.


next up : slumdog millionaire and geng!

6 comments:

ReD said...

huhu..mcm xctd j aku nk tgk cter neh!
len weh!lahir tua mati muda..lalala~~~
x pnah pn aku tgk cter ala2 cmtu rsnye

pandangdenganmatahati said...

seyes ke?ade org kate tlalu pjg smp boring. huhu.

tp slumdog tu mmg besh. kate2 org y dh tgk la hehe.

kem said...

best2!!
part yg ala2 sadis is when pempuan tu,after make love (time brad muda + pempuan tu dh tua) pastu die tgh pakai baju..nmpk kedut2 kt badan..cian..

aku tgk dgn pipi.blh dia tido.half an hour.ceh..

Ezzan Yusop said...

linda : tengoklah weh. aku jatuh chenta dgn brad pitt balik. masa die jadi muda je la. hehehe!

muni : kalo org yg jenis xlyn cite yg dramatic, maybe dorg xsuke kot. ezan suke citer mcm tu. xsuke ok cite2 poyo. cewah. lama tu mmg la, bygkan je la 2 jam lbih dlm wyg. hukhuk!

kema : btul btul btul. aku siap nanges sket (xbyk pn, sikit je)ble mse anak die tau benjamin sbenanye ayah die. ko kema, bab2 make love tu suke je. heheheh! kre pipi xtgk ke mse scene make love tu? cewahhhh...hahahah!

Hally said...

mmg best giler citer tu..

aku pn dh tgk.. tak rugi rasanya byr rm9 tu.. rasa cm nk tgk lagi sekali jer..

yela selalu pembikin filem buat dari tua ke muda.. ni terbalik pulak..

tp leh tahan byk jugak adegan 18sx..

takpela aku dah kawin..

hee

-hally-

Ezzan Yusop said...

hally : btul tu weh. citer die unik giler. ummu pn kata best citer tu. heheh. aku pn seb bek aku tgl citer tu dgn my girlfriend, kalo dgn boyfriend tu..malu gak aku! (nape aku lak nk malu, aku pn xtau!). huahuahua!