Followers

Sunday, March 8, 2009

hangat-hangat tahi unta

plan awal :
nak pergi office ahad ni siapkan kerja Correspondence, siapkan methods yang perlu. at least boleh lah siap awal sikit.



but reality checks in :
bermalasan dirumah. ada rombongan orang kampung datang ke rumah. rombongan meminang. ececeh! no lah, orang johor datang. irfan sekali. i missed him so much. sangat-sangat suka okay. sangguplah mengenepikan kerja semata-mata kerana dia.


akal memikirkan kerja, hati memikirkan sayang...
oleh sebab saya muda remaja gitu, saya ikut kata hati!
cewah! akan kuhabiskan masa bersama yang tersayang.



maaf, saya agak over the moon sekarang ni.
lalala ~

6 comments:

pandangdenganmatahati said...

psstt pssstt irfan tu boypren ezzan ke? (c joyah y cibuk :p)

UMMU A'THIAH SHAARI said...

aah...irfan tu boipren ezan...romantik abis ble dorg bsame...hohoho

pandangdenganmatahati said...

wahhhhhhhh (speechless sambil mulut ternganga luas)

Ezzan Yusop said...

muni : pengakuan ikhlas dri ezzan. YE! mmg die chenta hatiku...name die Muhammad Irfan Bin Shahredza...silalah google name die. cewahhhhh!! gelak guling guling....


ummu : mengonggggg...bukn takat romantis, dah sampai takat romantika d'amor. siap cium2, peluk2 lagi tuh...(oppss, trlebih sudah!)..hahahahahahahaa!!!

pandangdenganmatahati said...

err err btl ke kena gugel? okay, kite gugel ya. kite lurus ni :p

pandangdenganmatahati said...

aaa xde kuar ponnnnnnnn
wuwuwu. tepek gamba nak tengok :p