Followers

Friday, March 20, 2009

alahai mak minah


hari ini, setelah berperah otak memikirkan kenapa coding search saya tidak mengeluarkan output yang sepatutnya...akhirnya terlerai sudah kesusutannya. penat saya dan akim edit sana sini, sampai cut yang tu, paste yang ni. delete method tu, create method baru...bila dah buntu gila, panggil sifu Aida, tolong tengokkan kenapa coding search tu seakan-seakan malu (tapi mahu) untuk di-run-kan. rupa-rupanya...hanya kerana small error.

nak tahu apa errornya?

errornya adalah....kerana saya pergi initialized 2 kali.
alahai...



3 comments:

mun-e said...

hahahaha

comei nya kesalahan itu :p xpe xpe yang penting ade passion nk buat kerja..

bukan nya tinggal separuh kemudian cipta 1001 alasan. hehe.

p/s: nnt nak layan mysoju.com jugak ah! jihoo sgt ensem!!

Puteri Balqis said...

hohohoho... ezzan... sifu eh? (segan i...) hokhok! xde lah...kite budak br belajar jugak...

We learn from mistake... if x penah buat silap..camner nk blajar... btol x? hohohoh...

Ezzan Yusop said...

muni : comeikan kesalahan tu, mcm tukang buat tu gak...hokhok!
muni muni (smbil geleng kpala), baru tau ke jihoo hansem? i dah lama realized ok. hukhuk! jgn rampas tau chenta hatiku...huahuahua!


aida : btul btul btul (tapi cam ezan slalu je ade mistake mase wat coding ni? hahahah)