Followers

Sunday, March 1, 2009

undangan ke majlis perkahwinanku

dengan ini, saya, shaidatul ezzan binti mohamad yusop ingin menjemput para sahabat handai serta sesiapalah yang dikenali untuk hadir ke majlis penyempurnaan tag ini...ceh! saja saja nak buat gempak. sebenarnya pasal tag je pun. tapi title post tu terpaksa mengancam sikit supaya orang baca post ini. hahah!


1. how old are you?
asyik-asyik tanya umur. tak suka tau. dah cakap dah dalam previous post, 20 at heart!

2. are you single?

single but not available gitu.

3. at what age do you think you'll get married?

27...maybe!

4. do you think you'll marrying the person you're with now?

who? tiada calon yang sesuai okay!

5. if not, who do you want to marry?

Johan Dafi Abdullah...nama Islam Johnny Depp bila masuk Islam. (suka hati je kan! hahaha)

6. who will be your bridesmaid and bestman?

friends.

7. do you want a garden/beach or traditional wedding?

garden kot, dengan tema santai. rimaslah kalau buat dalam bangunan.

8. where do you want to go to for honeymoon?

new zealand.

9. how many guests do you think you'll invite?

yang dikenali jelah kot.

10. will that include your exes?

of courselah. tak baik dendam. hukhuk!

11. how many layers of cake do you want?

nak semua cake di secret recipe boleh? hahah. 2 layer pun ok juga.

12. when do you want to get married, morning or evening?

how about dawn?

13. name the tune/song you'd like to play at your wedding?

'Mencintaimu' by Kris Dayanti but piano instrumental lah. yang ni dah booked Abg Chik (saudaraku, seorang ahli muzik) supaya play piano during my wedding.

14. do you prefer fine dining or just normal spoon and fork/knife?

nak ala-ala BBQ pun comel gak kan?

15. champagne or red wine?

sky juice. gila kedekut. haha! nak fruit punch.

16. honeymoon right after the wedding or days after?

days after lah. penat lah kenduri.

17. how many kids would you like to have?

quatre - french word for 4.

18. will you record your honeymoon on DVD/CD?

i prefer in photos saja.



saya men'tag' mereka ini :
  • dude dude
  • mutiyah
  • cik farisa
  • fadhila
  • faiz (farah + izzati = faiz)
  • pandang dengan matalah muni
  • linda yang selalu angin dgn abg jenal.


13 comments:

pandangdenganmatahati said...

jahat ooooo ezzan! guna tajuk gitu cisssssss1000x!! btl2 ingt nk kawen td. rupenyaaaaaaaa

ini y ku dapat???

cissssssssssssss!

:p

ah tunggu musim bunga2 abes baru nk jawab tag hehe

dd dudu said...

dude dude?

bukan kite kan?
sejak bila ezan kawan ngan duda duda ni kof kof kof

nak nanges bole x?
giler nanges lepas nampak name ni --> Johan Dafi Abdullah

kuh kuh kuh xsangat suke hati okaayy (T T) tapi not bad ha ha ha

Ezzan Yusop said...

muni : hehehe. tercapai gak hajat ezan nk buat org terkejut. mangsa pertama adalah muni. syabas! anda berjaya ke peringkat seterusnya. hahaha...


dude dude : dd = dodol = dianah = adalah org yg sama macam ada org tu yg gila gewdik masa cakap dgn sir siap conteng-conteng dinding. hahahaha! pandai tak ezzan bg nama kat Johnny Depp, surelah die nanges gak dgr nama Islam die. ahaks!

dahlianae said...

johan dafi abdullah? sedap name tu haha

kem said...

muahahahaa!! siap bg nama kt johnny depp tu!
omg omg
mmg kewl~
hahhaa

dLa IS THE NAME said...

adakah fadhila itu aku? atau kebetulan mempunyai nama sama dgn aku.sila inform.tett!

ReD said...

cais!aku bikin mmg btol la undangan kawen...tipah tertipuuuu!!!!!!!!!!

Ezzan Yusop said...

emmy & kema : tiba2 idea datang nak bg nama Islam Johnny Depp. hahahah! hmm, kalo Benjamin Button masuk Islam, aku nak kasi nama Benji Butang. sedap tak? hahah.


dla :wahai FADHILAwati, anda terlupe nama sndri ke? hahah. dah tentu la ko, aku ada kwn len nama fadhila ke? hukhuk...


linda : anda tertipu? rasa tak puas hati sebab tertipu? taipkan ADA AKU KESAH dan hantarkan kepada 999! hahahha...

dd dudu said...

benji butang (T_T)

Ezzan Yusop said...

dodol : ye benji butang. dd ada nama yang lg sedap ke? hukhuk. kalo brad pitt masuk islam, nak bagi nama : Badrul Pitam. hahahhah!

ReD said...

adoi la..ape kes description utk aku pn jenal pn masuk list???

pandangdenganmatahati said...

ezzannnnn! dah tgk dah benji butang. wuaaaaa akhirnya, part y ujung2 tu, air mata ku mengalir jua~~ hukhuk

cedihhhhh ;(

Ezzan Yusop said...

linda : ko dgn jenal kan cm ala2 garang manje gitu. hakhak!


muni : bezt kan best kan? i like...