Followers

Saturday, March 28, 2009

in support of Earth Hour

walaupun saya terrified of the dark tetapi in support of Earth Hour pada pukul 8.30 malam tadi, saya pun macam orang lain, duduk dalam keadaan bergelap...


kerana...







saya pergi menonton wayang Confessions of a Shopaholic bersama adik.
kira support juga la kan, sebab saya menonton wayang dalam gelap.
tak on lampu pun.
serius tak tipu!

4 comments:

mun-e said...

hahaha!

ezzan.. besh kan ceta tu? KELAKAR gile okeh! baru tgk siang td :p

CikSengal said...

tutup lampu jekk.. yang lain2 on.. :p


psssttt.. akak tengah blajo men piano lagu starlight tears kat sebelah ni.. :)

ZULIA AHMAD said...

apa lah ezzan ni..buat lawak..

Ezzan Yusop said...

muni : besh besh...asik nak gelak je!


kak yatt : waaahh...sgt jeles okay dgn orang yang boleh main piano ni. nanti dah abis blaja, ezan nak request akak main piano lagu tu yuk...pastu nak nangis2 mengimbau Jihoo..oh!


kak zu : lawak tu ceria. cewah!