Followers

Tuesday, March 24, 2009

episode 22

i wanted to tell you...
that...

i love you


i wanted to say it out loud like that...

that is all...

sukanya episode 22 BBF ni!
sebab JiHoo confessed his love for JanDi.
menggunakan ayat di atas colour pink itu.
tapi JanDi boleh pula tidur masa itu. ceh!!
meh sini confess kat saya meh...


(saya tengah bayangkan saya adalah JanDi.
dan JiHoo berkata begitu pada saya.
sekiranya anda rasa meluat dan jealous, sila jangan baca entry ini. hahaha!)


ps : sangat addicted dengan cerita BBF. sanggup pulang awal nak tengok di KBS (astro channel 303). dah jadi macam dd yang sungguh setia menonton tv. nasib baik hanya pada hari isnin dan selasa saja cerita itu disiarkan, kalau tak ada yang tiap-tiap hari saya balik awal. haha!

9 comments:

Puteri Balqis said...

uuwaaaa...jelesnyer ezzan ade astro.. bleh layan citer BBF... kite nak tgk jugak... nak astro.. saper nk sponsor?? hohooho

dd dudu said...

mane de dd setia tengok tv..
tv yang setia tengok dd ;p

=n

Ezzan Yusop said...

aida : sila jgn jeles ye. hahaha! aida byk duit kot, pasanglah astro kat ghumah (nada akim)..hahahah!!


dd : dd salah seorg manusia paling unik pnh ezan jmpe..sbb sggup balik awal semata-mata nk tgk tv, xmo miss ape2 citer...funny la u! huahuahua...

mun-e said...

ezzannn psssssttt psssssttt (gaya joyah berbisik)

nak tau x b4 masuk OAS kan, dd kan sume ceta die hafal. die mmg kaki tv.. pecayalah! hahaha

zieda said...

aida..klu nk ngk BBF tu zda ade episode 1-6 skrg...
hahaha..
best2 cite die..
sy rindu sm jun pyo la ezzan...suke2...n xsanggup dgr si jihoo ckp mcm tu kt jan di...waaa...

dd dudu said...

manee deeee ;p itu adalah pe'el biase seorang gadis biasa laaa, pu~~~

ezan yang luar biasa kot ;p jatuh cinta pada org yg sama berkali2 hik hik hik

nah amik word verification niii --> undon

Ezzan Yusop said...

muni : hehehe...dah agak dah! die ingatlah sume2 cerita kalo ezan tnya...sampai ezan tnye budk2 af dlu nyanyi lagu ape, laju je mulut die jwb..heheh!


zda : saya pn xsggup dgr jihoo ckp cmtu kat jandi, sptutnya jihoo ckp cmtu kat saya sahaje. me and only me. hahahha!


dd : gadis biase ke tu? gadis biasa die cool je...hahahah! xpnh nengok org yg leh ingt cerita 2thn lepas n berkejar-kejaran nak nengok tv..ezan mmg cpt jatuh cinta lah dd (lagu bground jatuh cinta lagi by matta)..pastu cpt bosan...hahahah!

za_chan said...

dtg dah angau Ji Hoo die
ahahaha

Ezzan Yusop said...

za : aku.sangat.suka.sama.jihoo sunbae.tak.boleh.tidur.malam.tanpa.melihat.
wajahnya.


(nada angau, mata macam hypnotize because aku tgh tgk gmbar jihoo semasa membalas komen ini. hukhuk!)