Followers

Tuesday, March 17, 2009

dear loser...the one with the word L on the forehead!

i'm dedicating this post for those who used Yahoo! Messenger.
Here i would like to request you guys...


please make sure to sign out properly.
so that i won't be receiving those freaking annoying and irritating messages anymore.
it really kinda pisses me off!



thank you.



by the way, i have so many works that are way more important to focus on rather than on silly little things which i don't give a damn about. but anyway, i am laughing at you. and your stupidity. hahaha! such a pity though...
(now, i'm blabbering!)

3 comments:

mun-e said...

yeah! just let go those silly things!

uh ezzan bad mood ka? nak ikut meroyan skali bole? nak ikut gelak kat orang yang stupido skali tu bole? muehehe.

jom jom tubuhkan kelab anti-loser

(mangse punya mslh bodo gak tapi xmo layan mslh itu. xmo sama2 bodo ngan masalah itew. fufufu)

Ezzan Yusop said...

muni : oohh tidakk. ezan tak bad mood pun. it's not effecting me even a tiniest bit. hahah! statement kejam. ayat last tu mmg btul, ezan pnh dgr NASIHAT kwn, (kata2 nasihat yg berbentuk teguran yg ikhlas diberikan, apabila seorg itu menegur, brmksud die ambil berat ttg kita)

die kata kan cmni...

"kalau die nak gila, kita jgn ikut gila die skali. biar die gila sorg!"...which is absolutely true la kan. hahaha!

ReD said...

aku pn kne bnda bukan2 tu ezzan...
pdhal mmber aku tu dh off9 dh pun...x fhm aku..

p/s: aku pn x fhm ape aku komen ni..hahaha