Followers

Thursday, March 5, 2009

aku pembunuh

Presint Diplomatik, PUTRAJAYA, 4 Mac 2009, nak dekat pukul 3 petang macam tu - Seorang application developer telah terlibat dalam kemalangan ngeri yang melibatkan 5 orang serta seekor anak kucing. Kereta MyVi CB yang dipandu agak laju yang tak laju sangat tu (sebab nak kejar masa, boss dah call) dan dinaiki 5 orang tersebut yang dipandu oleh developer tersebut hanya sempat terjerit apabila menyaksikan kereta hadapan melanggar seekor anak kucing yang agak dirasakan comel walaupun tak sempat berkenalan. Dalam keadaan kelam kabut, si pemandu tidak sempat mengelak dari melanggar sekali anak kucing tersebut.(boleh terasa ok! kena tayar kereta tau). Si pemandu tersebut turut mengalami kecederaan ye..kecederaan emosi kerana beliau turut bersedih atas kematian makhluk tersebut sehingga menitiskan air mata. Beliau telah memandu pulang dalam keadaan bersedih. Kejadian itu menghantui pemandu tersebut sehingga ke hari ini.


Takziah diucapkan kepada mangsa kejadian.






Disini saya ingin memberitahu...sayalah si pemandu itu.
Ok. Cukup. Jangan nak marah-marah saya.
Saya sudah memarahi diri sendiri.
Encik polis, sila tangkap saya.
Saya menyerah diri ni.



6 comments:

dd dudu said...

saya saksi kejadian

pu~

ReD said...

ERK!MATI K CAT TUH???~
x silap aku,siap cat tu joget2 lg p jln sbelah..huhu

UMMU A'THIAH SHAARI said...

ezan...ble la ko ni nk jd matang ni???tgk aku...dh matang dh...lalalala...pu~

Ezzan Yusop said...

dd : cik dd, cik dd...lawyer akan contact cik dd utk amik keterangan ye, kita akn sabitkan kesalahan kpd pemandu itu...


linda : die joget2 mak yong sebelum menghembuskan nafasnya terakhir. kesian kesian...


ummu : ko matang? ko matang? (tanya dalam emoticon ym terkejut, nganga mulut sambil pusing kiri kanan wat exercise!)..tang mana matang tu? setakat pakai spek, dah kire matangla. hakhakhak!

zieda said...

huhu..ezzan...betul ke?
kesiannyer...
kt mane tu?

ReD said...

erk!ye ke mak yong???
aku ingt hip hop x pun shuffle k...=)