Followers

Monday, March 8, 2010

cute little one

i have a thing for babies. especially the cute one macam suri anak tom cruise tu yang gila cute nak termampos and also macam anak saudara ummu, najat yang saya rasa nak saja jodohkan kalau saya ada anak lelaki. wah gitu! bertunang masa kecil jadi dah besar senang dah ada calon. kahkah. so the drama-cliche kan. kehkeh! eh, maybe i can pair her up with my boy, irfan! if i have a son, i want him to be cute and adorable and handsome and lovable like this little fella.




so auntie ummu, irfan layak tak jadi pakwe najat? hihi ;p


gosh, irfan dah besar dah pandai berposing dah sekarang. missed him terribly. credits to his mother, kak fika for this picture! ;)



4 comments:

::mE uMmU:: said...

hehehe aku hanya seorang ibu saudara...ape kate ko tnye kak syeren je...hakhakhak

pari-pari menyanyi said...

alololo.. cumey sunggoh budak cowboy itu.. bhahaha

~ ReD ~ said...

pandai posing woo~
nak je rasa aku sekeh budak kecik ni.hehe

Apple Cute said...

Cik Ezzan...layak tak yuyu ngan irfan..kuikuikui