Followers

Thursday, March 18, 2010

cry for help



DEAR BOSS,

can i request you to allocate another person to help us out on this freakingly annoying and bored-to-death Training Module?

please?


sekian.



yang benar,



(yang dah tak larat. dah tak kuasa. dah naik muak. dah malas nak ambil kisah)






3 comments:

~ ReD ~ said...

meh buat keje aku pulak. besh woo~ asik tukar2 je. heheh. minggu ni keje A, minggu depan keje B. overall keje smpai b4 development, bukan skop kerja aku, ada brani?hahahaha

dd dudu said...

maafkan dd sebab tak bersama2 dengan ezan merasa busan dan muak hingga terasa ingin menghempuk pencipta training huhu

Ezzan Yusop said...

linda : hahaah ko smbung wat keje aku lah kalao camtu. huhu!

dd : ini semua sbb anda. sbb saya sedang mnyiapkan anda punye bhgn dalm training ni. uwaa uwaaa!