Followers

Thursday, March 18, 2010

mimpi pelik ketika demam

hari tu saya mimpi fasha sandha cari gaduh dengan saya siap bawa geng dia konon ala-ala nak lawan rempit and saya pun bawa geng gak lah kan pastu kitorang gaduh havoc gila lah tepi longkang besar yang penuh dengan air kaler teh susu then saya tolak dia jatuh longkang. hari tu ada mimpi lagi Rose Alley berlagak dengan saya dia pandai bermain gitar lagu Sweet Caroline dan saya merasa sungguh cemburu. ada sekali tu saya mimpi lagi saya dan beberapa orang lagi telah diculik and were sent to some jewish school (tah pape kan) and we were forced to learn some jewish traditions dan di kawal ketat siapa-siapa cuba nak lari dari sana akan ditangkap dan didera dan (berapa banyak dan daaa) di sana saya telah berjumpa dengan Giuliana Rancic of E-News dan kami bersembang mengenai cincin kahwin dia berdiamond besar compare to my gold ring on my finger padahal saya belum bertunang mahupun berkahwin.


semua ini berlaku ketika saya demam...SPOOKY kan. pfft!



7 comments:

rosealley said...

wah, boleh duet ngan puck ni;p

AiMiE HaRmELiA said...

waaa.. sangat tak masuk akal mimpi2 anda..tapi agak interesting!

Ezzan Yusop said...

ros : wah kemain nak puck ek. nah here me puke kt sini uwekk ;p

elia : haha. mmg x msuk akal betul. ada kaitan x kalo org demam mimpi ngarut2 ni? huhu!

~ ReD ~ said...

hahaha...dah kata demam, setan banyak la kacau. miahahaah ;p

p/s : aaarrrggghhh! tiap2 kali aku nk post komen je mesti aku salah tayep word verification tu. huh!

rosealley said...

jangan jeles ezzan, miahaha(dreaming of me n puck:D)

♥CIK SHA♥ said...

sungguh pelik mimpi cik ezzan..ni kena ganggu setan la ni..domam2 kan..die mai nyelinap masuk mimpi cik ezzan la tu..hehe..

Ezzan Yusop said...

linda & cik sha: hahaha tu la kan. mengarut-ngarut mimpi eden ni. heheh!

ros : seriously, i'm puking right now. hahaha!