Followers

Wednesday, July 14, 2010

Despicable Me : Two Thumbs Up!




oh my oh my. despicable me is totally awesome. terlalu best sampai tak tahu nak tulis apa. funny funny and funny. ketawa bagai nak rak dah lah tengah suara seksi sebab sakit tekak. just nak beritahu best. pergilah tengok. geram tengok kartun dia yang comel rasa nak gigit je si agnes tu. bukan agnes monica. nak tahu siapa agnes silalah tengok ek cerita itu. saya amat mencadangkan filem ini ditonton. nak best tengok 3D. percaya tak ini kali pertama saya tengok movie yang 3D version? ye. tak terasa pun sebelum ni nak tengok 3D sebab tiket kan agak mahal tapi tadi dia offer 3D je so tengok je lah. baru tahu best ek tengok 3D. macam dalam movie tu la plak. hehe.




i would sooo recommend this movie. funny, entertaining and absolutely amazing. much better than eclipse. trust me on this. two thumbs up for the film.


dah 3 hari berturut dah ni tengok movie. dah jadi macam ros dah. haha. hari ahad Toy Story 3, isnin tengok Eclipse then tadi tengok Despicable Me. mood nak tengok movie datang tiba-tiba. so, what next? any good movie coming out soon?



3 comments:

ken said...

i still havent watched this movie =/

♥CIK SHA♥ said...

ni yang wat rasa ati melonjak lonjak nak p tengok walaupun tengah sengkek..aiyo..

~ ReD ~ said...

hoho...ok..aku g tgok:D

Latest Entry : Miliki Kereta Mengikut Umur Anda. Tengok Mana Yang Sempat Laaa...