Followers

Monday, August 2, 2010

perbualan comel


di suatu ketika, perbincangan mengenai sistem perisian sedang berlangsung dengan jaya dan hangatnya. masing-masing sibuk nak bersuara.

"Sistem ni tak berapa user-friendly!"

"Sepatutnya user kena defined awal-awal!"

"Syarikat sub-kon nak tarik diri dari projek"

"Adakah data dari sistem awak ni boleh integrate dengan sistem yang ada ni?"


Tengah sibuk-sibuk berdiskusi tu kan, sekali tu terdengar suara terngiang, suara merdu yang disayang eh nyanyi lagu bila rindu pula. hehe...sambung ek, sekali tu kan tiba-tiba ada yang bersuara...


...

...

...

...

...

...


"Jumbo gajah biru kat astro ceria la adik!"


pffftt????? masing-masing blur. berpandang sesama sendiri. mencari punca suara tersebut. oh. rupanya seorang doktor sedang menjawab panggilan dari anaknya. comel je rasa.



2 comments:

~ ReD ~ said...

hahaha..tgh bincang secara profesional, tba2... kluar ayat katun..miahahah. serius lawak ok ;p

Entri Hari Ini : Why Vampires Suck? dan Makan & Menang RM 5,000! Hanya Di McDonalds

Ezzan Yusop said...

linda : hahaha tu la psl. terkejut aku. pastu mmg aku cover gelak lah. sbb dia bos. hehehe.