Followers

Monday, August 2, 2010

she's 17 now!


my sistah, ameera turns 17 today! yes, 2nd of august. ahhh to be 17 again. i still remember the day i turned 17. ok tipu. damn can't remember what i had for my 17th birthday. tuanya kau semua dah lupa! anyway, yeay (lupa nak bersorak). dah besor dah budak ni. cewah. as usual, bila birthday mesti ada celebration makan-makan kan. tak lengkap gitu setakat bagi hadiah je walaupun tak bagi lagi ni. so, kitorang apa lagi noks, celebrate lah kan. cuma celebrate a day early which was yesterday lah kan. oleh sebab dia duk putrajaya, so celebrate pun kat sana je la kan. tapi teman ni malas bebenor nak pergi alamanda rasa naik jemu. jenuh fikir last-last tu, birthday girl pun suggest satu tempat ni.

tadaaaaa disinilah tempat kami celebrate birthday si meerawk ni...

ohmygucci. sangat suka ini tempat. rasa macam nak kahwin kat sini. tetiba. tapi serius. siap beritahu ayah dalam kereta on the way balik. see the view. see see...aishhh jatuh chinta lah dengan tempat ini. bayangkan majlis kahwin kat tepi tasik pastu bot-bot lalu. oh sungguh indah. ok cukup berangan itu.





and of course, a celebration entry would not be complete without the FOOD. yes, orang malaysia ni asal birthday je belanja makan kan. senang. tak payah pening fikir nak bagi hadiah apa. orang tu suka ke tak. aish. so, anyway this is what we ate. saya memilih salmon. sedap siot. memang berbaloi. i think the prices were quite reasonable. lebih kurang macam harga nando's lah gitu. murah kan murah kan. food sedap bersama view yang amazing. it couldn't get any better than this. right?




eh oh ye, lupa nak kenalkan. the birthday girl herself!
say HI to ameera, the youngest of the Yusop's Angels!
*haiiiii meerawk! ni kak dd yg meera cakap macam muka tiz zaqyah tu*
mungkin itu monolog dalaman dd apabila dia cakap hai to meera. ;p



HAPPY BIRTHDAY DARLING SISTER!
BELAJAR RAJIN-RAJIN JANGAN NAK DUK CARI BOYPREN JE MEMANJANG.
KANG SIKIT-SIKIT GADUH. HAHA.
GOOD LUCK IN YOUR SPM.
INGAT KAK NOR NAK BAGI APA KALAU DAPAT LEBIH DARI 5A. HEHE.



DAH TAK TAHU NAK MERABAN APA.




EH EH...TERLUPA SESUATU


anyway, last but not least, nah gambar penulis melaram beg yang telah dibeli berzaman di bandung baru nak pakai hari ni. cewah!


motif posing maintain sama? harus. perlu tunjuk itu beg.




6 comments:

~ ReD ~ said...

happy bday mira :D

tbe2 tringat cter Zack Afron 17 Again..:D

Entri Hari Ini : Why Vampires Suck? dan Makan & Menang RM 5,000! Hanya Di McDonalds

nurul azida ahmad said...

yang, you macam da kurus la. auwww!!! :)

Ezzan Yusop said...

linda : terima kasih~! *bagi pihak adik. haha!*

zida : macam je kan. tp tak pun. hahaha. perli inda zida ni. duk sini makan je tiap2 hari. non ado nak kurus. hakdush! ;p

dd dudu said...

haiiiii meerawk!!!!

;p
besoo dah dikkk, hari tu jumpe kat alamanda cam kanak2 riang lagi, hehe


errr kak nor? ezan ke kak nor? kak nor? salah dgr ke dd.. kak nor? kak nor?

Ezzan Yusop said...

dd : kak nor tu eqah lah syg wahai tiz zaqyah wannabe. cewah. hehehe.

Noor Ameera said...

HAHAHAHAHA ! SEJAK BILER KITE GADUH DGN BOYFRIEND NI ? BOYFRIEND PUN TADAK ! :PP