Followers

Saturday, September 5, 2009

Bazaar ramadhan setiawangsa

Keadaan di bazaar ramadhan setiawangsa. Gila panjang. Hukhuk. Sekarang saya berada di setiawangsa. My fave bazaar, nothing beats this. So many choices. Just saw kek batik tadi. Dari hari tu mengidam kek batik. Dapat pun. Dd dan kak ros, sila jeles. Muahaha!

6 comments:

dd dudu said...

whattttt???? ade bazar yang jual kek batikkk ;O

Ezzan Yusop said...

dd : tentulah ada dd...cm last year ezan jumpe kek batik tu kt bazaar area sini, kat bandar tun hussein onn (dkt area umah en shahir)...thn ni jumpe lak kt setiawangsa...hikhik!

ReD said...

dd... kat bazar serdang smlm kite g pun ada jual kek batik..hehe ;p

dd dudu said...

strrootttt strrotttt

sedey!

erm nak komen pasal remy ishak kat entry ni bole?

pagi tadi mase sahur, dd tgk nur kasih.. air mata meleleh mase adam tinggalkan nur kat kl sentral

wuwuwuwwu sedeynyeeeee

Ezzan Yusop said...

linda : nak kek batik lagi....uwaaa!!

dd : mane bleh komen kt sni. hikhik! hansemmye remy tu. <3

rosealley said...

wahhh, nak kek batikk, ngidam lagi, huuu