Followers

Wednesday, September 16, 2009

ESS Team Reunion / Iftar Part 2

woah, tak habis-habis reunion. hikhik! hari tu reunion, hari ni reunion. hello, konsert AF reunion pun sekali je tau. hahaha. tapi oleh sebab ada extra rindu dan sayang disitu, kami organized lagi reunion for the ESS team. yang hadir - saya, dd, haida, ayu, salwa, hakim + partner, luqman, aida, kak ros and the VIP, encik ahmad (nama glamer encik lutfi lah muni. eh eh muni pula...heheh!). kenapa VIP? sebab VIP kan selalu lambat. bak kata salwa, ni memang betul-betul guest ni. ha, encik lutfi jangan nak terasa ek. dah dapat kad raya kan. hehe. ayu sangat risaukan encik. setiap 5 minit dia akan tanya, cik lutfi datang tak? betul ke ni dia datang? dia nak makan apa nanti dia datang? kalau tak percaya, sila tanya hakim. wah, gila concern ayu. muahaha! cik terharu tak terharu tak? :p

tapi still tak dapat kumpul semua. deng and abg joe tak datang. blamed it on luqman for not inviting abg joe. takkanlah nak kena suruh baru nak buat. hello, benda-benda macam tu boleh fikir sendiri ok. ceh, i marah pula tiba-tiba uols. hikhik!

anyway, it was so much fun semalam. soooooo fun sampai saya tidak snap gambar langsung. miahaha. dd was quite surprised saya tidak memegang kamera langsung semalam walaupun ada di bawa bersama. seronok berborak uols. bergelak ketawa, pastu tanya pasal kerja masing-masing, tanya kami tak stay office ke (saya menjawab sudah tentulah tidak. wakakah!), tanya nak tengok kunci kereta cik lutfi (ni dd yang suruh tanya tau! dia nak buat spotcheck ada lagi tak keychain kami tu...hehe!), tanya bila nak kahwin (cik L tanya akim yang ni!), tanya tak main badmintaon ke hari ni (cik L tanya salwa) dan soalan yang paling penting...pukul berapa balik kerja sekarang (soalan yang diajukan pada cik lutfi...muahaha!)

nak tau ke pasal apa yang kami makan? hmm...tak payahlah ek. nanti kang bila saya beritahu kitorang makan sate kajang, roti john sedap, air bandung marvellous, nasi ayam kampung yang sangat banyak, abc yang murah tapi sedap, nasi goreng kampung dan tomyam sedap, korang kata cam bosan asyik makanan yang sama saja. eh eh terberitahu pula makan apa. hukhuk!

anyway...nanti masa raya kita bergathering lagi yuk! pilih salah satu rumah pastu kita serbu ramai-ramai. heheh!


ps : terima kasih buat cik lutfi dan hakim kerana bagi saya duit raya. ok, yang lain-lain tu silalah cemburu ye! :p



8 comments:

mun-e said...

tanye tak kat en ahmad.. die bahagia x kat tmpt baru? haha

dd dudu said...

hehe peliknyaa entry ezan tanpa gambar ;p

ezan dah berubah~ owhh~

ReD said...

ape lagi.. serbu umah en lutfi laa!! hahaha

Ezzan Yusop said...

muni : bile die tersenyum masa ktorang tnye balik kol bape skrg maksudnye bahagia la tu. kmi kat sini je yg berduka...tsk tsk!


dd : dah berubah inda! terlampau sronok smlm smpai terlupa pada kekasih hati i si camera tu... :p


linda : hahaha...ha a kn linda, suh encik lutfi masak la plak. hikhik! boleh ke cik? :p

Apple Cute said...

Ezzan mane aku punyer komen...huhuhu ko tak approve kan ke? penat je aku tulis malam tadi...haha ceapat approve ;p

Ezzan Yusop said...

ayu : mane ade dol...komen ko tu! aku cek kt email n blogger xde pon pending comments to be moderate...r u sure ko dh komen! komen balik lah ayu, aku nk baca gak ape ko meraban...hikhik!

Apple Cute said...

ala penat je aku meraban malm tadi...muahahaha

tak aci la ko sebut name aku sorang je luqman pun same la tanye Mr L... Hoohhoho..

da la malam tadi sempat lagi cik L mengenekan aku pasal bulatan kat TPM.. hehe.. takpe2 ade mase saya kenekan balik cik L...:P

Agak 2 cik L bace tak ni...hehehe
if bace sila beri kami duit raye jugak ^_^

Ezzan Yusop said...

ayu : hahaha...mmg luqman n ko giler concern cik L xdtg lagi mase tu. sgt2 concern wokey. kire korang macam dah habis rindu lah tu! muahahah...cume ko nmpk outstanding skit bile tanya tu... :p

xtau la die bace komen ke x...hehehe! nk duit raya dtg la umah die dol!