Followers

Thursday, September 10, 2009

movie mania

He's Just Not That Into You, itu nama movie yang saya tonton ketika sakit hari selasa hari tu. hikhik! tu je lah nak beritahu. oh ye, malam semalam pula tengok Bedtime Stories. haha. kantoi tak pergi terawih. lepas tu bosan lagi tengok pula drama taiwan They Kiss Again.
semuanya masih lagi menggunakan laptop.






kenapa saya rajin tengok movie kat laptop sekarang ni?
sebab tv rumah rosak. ada suara tapi tak keluar gambar.
DEMMIU.



update: father said the tv can only be fixed by next monday. whattheheck? how am i supposed to go through life without tv? CSI? E!? HBO movies? tsk tsk. ok lah, mahu pergi download itu movies banyak-banyak (nada dd) sampai lebam. buat stock sampai hari isnin. (T_T) ~




2 comments:

ReD said...

ciaann..tv rosak smpai kena donlod muvee smpai lebam! hikhik

Ezzan Yusop said...

linda : kesian kan....tak bleh hidup woah tanpa tv. :(