Followers

Monday, September 14, 2009

ada tak




....company yang bagi cuti seminggu sebelum raya dan juga seminggu lepas raya? meh lah sini beritahu saya. hikhik! :)


and company BapakLoPunyaSendiri or LoPunyaCompanySendiri juga tidak termasuk okay dalam senarai....miahaha!



main point : sudah tiada mood mahu buat kerja sekarang ni! lalala...
i want nobody, nobody but you...clap clap! (sambil goyang-goyang kepala)



4 comments:

ReD said...

muahaha..terkena penangan wonder girls kah kamu???hikhik

eeh.. kalau smgu cuti sebelum raya...n smgu cuti pas raya... KETIKA hari raya.. xkan x dak cuti kot??hihi

Ezzan Yusop said...

linda : miahahah! ha a...duk terngiang2 lagu wonder girls tu trus lekat kt pale otak aku ni...

kire seminggu lepas raya tu termasuk cuti raya lah. cuti raya kn cuti umum 2 hari. so 2 hari tu dah tentulah cik kak oi...hehehe!

mun-e said...

same laa takde hati nk keja dah ni.. badan je kat sini otak pk raya jekkk huhu

Ezzan Yusop said...

muni : same la gak muni...sungguh tiada mood sekarang ni...