Followers

Saturday, September 5, 2009

remy ishak dalam nur kasih

ceh, title sampai macamtu sekali. haha! macamlah orang semua tak tahu! :p







ok. i admit it. Remy Ishak is hawwttttt!!
wait...change that to super hawttttttttttt!!
ceh, baru berkesempatan tengok Nur Kasih semalam.
haha. gelakkan lah saya sebab lambat.
orang lain semua dah go ga-ga over this drama long time ago.
saya baru sekarang terhegeh-hegeh nak tengok.
cop, saya tak kata drama tu best ke apa ok.
dan saya tak kata juga drama tu tak best.
walaupun saya rasa agak lambat sedikit jalan cerita dia.
cuma suka tengok Remy dalam cerita tu.
pakai kopiah dan berjubah. walaweh.
before ni tak rasa pun dia hot ke apa.
cuma sekarang je baru terbuka mata.
tu pun sebab watak dia kot.
hikhik!

(tak dapat cari gambar dia berjubah dan berkopiah.
terpaksa satisfied dengan gambar di atas)




hmm...tiada pihak ke nak turn this drama into a novel? would be nice though to have it in a novel. macam novel cinta yang islamik gitu ala-ala Ayat-ayat Cinta.




10 comments:

ReD said...

kalau dh minah novel.. sume la die nk request buat novel..hikhik

Ezzan Yusop said...

linda : of coz la baby...kdg2 baca novel lebih feeling. hikhik! kalo tgk tv nak ada iklan lah, pastu nk gi toilet la, balik lmbt lah...tentulah ada termiss bab2 dlm drama tu. cewah!

ReD said...

aah..betol3!! kalau bc novel.. mmg sanggup la tahan nk p toilet! muahahaha
silap2 siap bawak novel g toilet! haha

Ezzan Yusop said...

linda : erk..aku pnh je kot bawak novel masuk toilet. kat rumah lah tapi..hhahahahah! =))
sbb xmo buang masa semasa membuang. paham x paham x. hahaha!

rosealley said...

lagi suke fizz fairuz dalam tu, wahh cair weehhh

Ezzan Yusop said...

ros : masa awal2 episod tu suke gak la tgk fizz fairuz tu sbb die jenis baik2. hikhik! tapi lepas je adam bertukar menjadi otomen (sebelum ni die raksasa :p) terus i lykeeee....hehehe!

noname said...

bkan ada ap tu nmnye yg awl2 cite, vdeo trail? apatah, dia ada cakap cerita asal dr nm someone, so mgkin mmg cite ni berasal dr novel ;) ezan carikla carikla, dh jmpe bgtau ek ;P

Ezzan Yusop said...

kheri : oohh, perasan gak..die tulis kt situ cerita asal dari Mira Mustaffa tp rasenye tu bukn penulis novel. xpnh dgr pn name die. hikhik! die penulis skrip. =)

:: Si Ummu :: said...

uwaaaaa~~

nape ttbe gmbr boiprenku berada di cni...
oooo tidakkk~~~
oh abg adam ku (abg indaaa~~ ;p)

hohoho~~

Ezzan Yusop said...

ummu : boypren ko inda...hikhik! aku jeles dgn ko sbb dpt amik gmbar dgn die aritu...uwaaa :((