Followers

Saturday, April 4, 2009

an attempt of becoming a wife

hari ini saya pergi kursus.
iya, kursus ye adik-adik.
bukan TRAINING java ke apa okay.
training postponed this week. *wink*

had fun sangat masa kursus tu.
walaupun agak kepenatan.
apa? kursus apa kamu tanya?
mestilah bukan kursus kahwin (long way to go yang itu...hukhuk!)
haha. kursus membuat muffin dan cupcake sebenarnya.
well, a workshop to be exact. semua amali.
oh yeah! best okay.
suka hati mak minah saja nak bubuh chocolate chip bertimbun dalam muffin itu.
haha. kreatif la katakan.
but still muffin kami jadi okay.
(background music - people clapping sambil beri standing ovation)
Kami namakan Mu ZanDi cupcakes and muffin.
(sila sebut Mu ZanDi tu ala-ala JunPyo memanggil nama Geum JanDi ye kawan-kawan)


Mu ZanDi tu as in ummu, ezzan and dd.
Seperti biasa kami juga akan jadi pelajar bising dalam kelas itu.
selalu sangat nak tergelak.
bukan gelakkan orang lain okay.
gelakkan diri sendiri selain dari gelakkan design cupcakes masing-masing.
sebab mesti ada comot tang sini, comot tang sana.
nak buat bentuk heart tapi tiba-tiba jadi bulat lah.
nak buat bentuk smiley last-last smile senget lah pula.
haha!


oh ye, ini bukan hasilnya.
ini adalah gambar hiasan.
tiada kena mengena dengan cupcakes yang kami buat.
haha.



silalah ke Photoblog saya untuk melihat hasilnya!

7 comments:

mun-e said...

lorrr baru nak terbeliak mata nak jerit cantiknya! rupanya ia sekadar perhiasan saje..

ceh!

ezzan ni suke tipu2 dalam blog puk

~mangse selalu tertipu ngan entry ezzan..cis cis hehe~

dd dudu said...

uh uh
main picture trick lagi
puk

muni muni~ ko tertipu x?

ReD said...

yg pnting...rs cupcakes tu sdap k x??hihi

Ezzan Yusop said...

muni : xkan xtau lagi kot style ezan macam mane...hehehe! saja bagi terbeliak sikit mata, konon dah abis hebat la wat cupcake sebegitu cantek...


dd : muni masih lg pegang title 'tipah tertipu' untuk yang ntah berapa kali (byk kali sampai dah lost count dah...hahahah!)


linda : sedap okay. even my sis and my father said so. muffin pun sedap kot...abg joe sedap puji lagi tuh (blush blush)...

sindrom masuk bakul angkat sendiri sedang melanda. harap maklum...

xara said...

ai.. dah lepas ye kelas nya? aritu ingat nak join, tapi lupa nak tgk jadual.huhu

zieda said...

laaa...kak suri y x p ye...
klu sedap sila buat lagi ye ezzan..
nk rs jugak
:D

Ezzan Yusop said...

kak suri : laa...kak suri ni, dah lama dah lepas kot. ke akak lambat bangun ni...kuang kuang kuang!


zida : mmg sedap okay (nada riak gila)..nanti ada mase, ezan mmg nak buat. tp kena request kat en L spy tak bg byk keje..hahaha!