Followers

Thursday, April 16, 2009

spread the love

oleh sebab saya amat ketagih dengan Kkotboda Namja, saya telah memastikan bahawa setiap malam isnin dan selasa, tv dirumah bertukar siaran ke 303 KBS World tepat jam 9 mlm. ini semua saya lakukan gara-gara ji hoo walaupun cerita itu sudah saya khatam yang ke berapa kalinya pun saya tak ingat. tapi, ada saya kesah. janji dapat tengok Ji Hoo on the big screen. cewah! tak syok tengok kat lappy, tak boleh drool over like on the tv screen. haha. oleh sebab remote ditangan saya, mak dan ayah terpaksa gak mengalah join tengok cerita tu. ada sekali tu, saya bermalam di pejabat masa hari isnin dan saya telah menelefon mak dirumah..."mak, jangan lupa tengok cerita Korea tu tau!"...haha. siap pesan kat mak. ok. ingatkan habis disitu.

rupa-rupanya...

"nanti Ji Hoo kahwin dengan Jan Di ek?" tanya mak.
"mak tengok gambar diorang pakai baju pengantin, " sambung mak lagi.
"mak tengok kat mana?" tanya saya sambil mulut mengunyah makanan, dengan penuh tanda tanya.

sekali mak jawab....


"mak tengok kat internet!"
tersedak saya.
walaweh...dahsyat! mak jadi fan sudah!
siap google pasal cerita tu seh.
bagus mak!





saya berjaya juga spread the love for this drama to my mother...and officemates.
nak minta royalti boleh? haha.

3 comments:

mun-e said...

hoh? x mungkin jihoo kawen ngan jandi. xmungkinnnnnnn

mak ezzan masuk website yang salah kot

:p

puteri buah lai said...

hahaha...mak angkatku telah mnjadi mngsa spertiku juga...ezan jahat...beliau telah mbawa VIRUS kepada kami...uh uh!

Ezzan Yusop said...

muni : mak ezzan tgk gmbar yg jandi n jihoo pakai baje kawen. tu yg die slh sgka..hukhuk!


ummu : puteri buah lai inda...nak muntah aku! haha. seyes, comel seh bile mak aku cakap tengok kt internet...xsgka pn sabariah begitu trpengaruh dgn anaknya...my mom misses you la babe! lame sudah x nmpk btg idung ko smnjak berkereta baru ni...ececeh!