Followers

Sunday, April 19, 2009

oh, i'm so over the moon






inilah keadaan dan perasaanku ketika kerja sudah selesai...(bukan, buaya itu bukan saya cuma mimik muka kegembiraannya itu agak serupa dengan ekspresi saya ketika ini. haha.)
even though i am so-lembap-sampai-(lebih) seminggu-tidur-office-masih-tak-siap2, hari ini berjaya juga completekan.


YEAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!

feel like shouting it out to the world...

thanks to all yang banyak membantu especially aida, hakim and ummu (sila yang lain jangan terasa. hukhuk!) and a huge apology to mr L kerana terpaksa menunggu saya menyiapkan kerja-yang-sudah-diberi-lama-dari-zaman-jepun-dulu...maaf kerana saya slow (oh, saya sedar itu semua).


oklah. minta diri dulu, sebab ada flight nak kena kejar. sayonara ney!
nak pergi sini...




dalam mimpi saja la tapi. sebab sekarang baru boleh tidur lena.
...kroh kroh kroh...

7 comments:

mun-e said...

biase la ezzan. lum sampai setahun lagi. lepas setahun, leh type coding sambil pejam mata wa cakap lu..

haha

eh yeker ezzan lum keja cukup setahun? main belasah je ni hehe

dd dudu said...

ezan dah siap?? besnyeee hukhuk sok kite dtg keje tp cam nak cek2 balik ape yg xcukup huhuh
selalu yg kecik2 tu laa yg leceh dan byk hok hok hok

congrats ezan!!!

Ezzan Yusop said...

muni : taip coding smbil pejam mata? ezan dah lama wat camtu kot, asal jam kol 2-3 pagi je keupayaan itu muncul tau muni...tapi taip sikit je sbb pastu dah meleleh air liur basi...hahaha! blum setahun lagi la...bulan 8 ni genap setahun. hukhuk!


dd : iya dong...baru siap. (malu nak bangga diri sbb berkurun lama baru nak siap keje itu. hukhuk!)...ezan pun nak kena cek balik kot2 ada terlepas pndang ke..hehe!

ReD said...

aku ske expression boye tu..haha
"tgh praktis utk gnti sea lion n so on perform kt zoo k?"
kate ReD pd boye..hihi

~* chirpy_chummy *~ said...

letih kan,keje camni..aish...saba2.. aku pn memahaminya...huu~~ kadang pk smula, baik duk infosys, even tensen,tp gumbira sgt..xcam kje ni.. hahaha

zieda said...

tahniah ezzan! sy happy bile ngk kamu(buaya itu) melompat..hahahaha

Ezzan Yusop said...

linda : aku rasa buaya itu sangat comel. oh, buayaku...hukhuk!


mar : btul gak kan...setensen2 kat infosys tu, enjoy ttp enjoy...hahhaha!


zida : hahahaha...tiba2 rase nak gi taman buaya... :D