Followers

Sunday, April 12, 2009

gelakkan orang lagi

saya malu!!!!!!
malu sangat!!!!!
baru saja dd cerita tentang insiden ini berlaku pada dia.
masa tu, saya hanya gelakkan dia saja.
wondering, macam mana la boleh jadi macam tu.
takkan tak perasan kot.

aleh-aleh...hari ni saya pula yang ditimpa insiden memalukan ini.
on the way nak ke pejabat di hari minggu ini.
(sila jangan fikir saya rajin, cuma malas nak balik lambat dah next week.
terpaksa korbankan waktu hujung minggu)
insiden apa?
serius malu nak cakap...janji tak gelakkan okay.
hmm...insiden..
insiden...

...


insiden salah masuk lorong kat plaza tol. hukhuk!
saya menggunakan kad Touch N Go tetapi...
pergi masuk Smart Tag pula (serius, anda tak sedar diri)
"mana tempat touch ni?" saya bermonolog sendirian.
sekali bila pandang atas, ada sensor pula.
malu malu...terpaksa reverse sambil tahan malu.
kenapalah saya tidak pakai purdah, boleh cover gak malu. hukhuk!
nasib baik hanya ada satu kereta saja di belakang.
ni semua salah telefon, kenapa lah berbunyi.
kan dah tak fokus...haha!
(mesej itu dari aida...salahkan aida boleh tak? hokhok!)



tu lah...gelakkan orang lagi.
kan dah kena batang hidung sendiri...


ps : dd, baru sekarang ezzan faham perasaan malu yang amat sangat yang dd rasa tu. ezzan pun tak pandang kiri kanan, terus pecut sebab malu. terasa macam tikus berlari masuk ke bilik air...haha!

5 comments:

mun-e said...
This comment has been removed by the author.
mun-e said...

welkam to the club ezzan! club org2 tersalah masuk tol di plaza tol! hakhakhak

dd dudu said...

heeee tikus pun reti berlari ke bilik air ke? :D

waaa ezaaan, tergolek2 dd bace entry ezan ni wakakakakak tergelak balik pulakkk hik ;p

puk seb baik satu keta jek kat belakang~ hihihii

Apple Cute said...

serius???

hahahahaa lawak2...

len kali buat lagi..=p

Ezzan Yusop said...

muni : muni pn pnh msuk slah lorong ke kt tol? mari kt gelakkan muni...hahahhahaha!!


dd : seb bek 1 kete je, malu tu kurang la skit..hukhuk!


ayu : serius la weh...aku maluuuuuu!!!