Followers

Monday, August 24, 2009

diari ramadhan ezzan episod 3

scene pagi:
i'm early today! clap clap...what's the big deal you asked me? mestilah big deal as i was always late to the office due to the lack of sleep sebab berfacebook. muahaha! blame it on that site! monday is the day where semua manusia merasai malas hendak bekerja lalu menyorongkan bantal ke kepala sendiri untuk bertafakur sebentar sementara menunggu waktu pulang. hahaha. aipppp! puasa-puasa ni keluar air liur basi kang tidur tu. bangun bangun ummu. eh eh, ummu pulak! ;p

last week, boss said if you come at 7 o'clock in the morning, then you can go back home at 4 in the evening. nampak macam best kan. tapi being a so-not-morning person, pukul 7 pagi hendak tercongok depan office adalah perkara yang mustahil bagi saya. tapi kalau balik pukul 4 tu, saya boleh punctual. kahkahkah! oh ye, saya sampai office hari ni pukul 8.30...then, i can go back home at...hmm, what time ek boss? lemah sikit ilmu kira-kira ni. kol 4 jugak kan? hikhik... ;p

(geramnya tengok cupcakes ni!)



scene tengahari:
pergi keluar jap tadi. dengan ummu, dd and ros. tapi kami bukan ke drive through mcd ke apa ye harap maklum. pergi printing kad kahwin. cewah! blushing blushing. ok, sekarang masa untuk tidor. kroh kroh kroh!


scene petang:
tiba-tiba dipanggil MEETINGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!
gagagagagaga! nak kena siapkan kerja pulakkkkkkkkkkkk!!!!
ok ok geram geram.



terus tiada mood langsung.
mungkin siaran diari ramadhan ezzan akan ditangguhkan buat sementara.
sebab lepas ni, scene dia akan direpeat untuk beberapa hari.
huh!



9 comments:

mun-e said...

dtg 8.30..balik pukul 5.30 ye syg ;p

tolong kirekan :D

Ezzan Yusop said...

muni : ye ke kol 5.30...tipu tipu tipu! hikhik....okay, babai..nak balik skrg. jam i dah kol 5.30 ni.

zzzzz.....

ReD said...

kalau jam kite mati.. mknenyer.. X BALIK2 la???? uwaa!!!

rr said...

balik ikut jam boss

lalala~~

rosealley said...

4 tepat cabut!!

Ezzan Yusop said...

linda : ha, yg tu tak dapek den nak nolong. smpai lebam la ko tggu xdpt balik. hahaha!


cik rr : well, masa jam boss pukul 6, jam saya lak menunjukkan pukul 4. hikhik!


ros : satg kita lumba. kul 4 sape sampai bawah dulu. hahhaa!

Apple Cute said...

hak dush ... mesti jem jalan ni...sebab ramai yang balik awai...hohohoh..;p

Ezzan Yusop said...

ayu : ko kat tpm jadi mmg akan jem la. maklumlah, kwsn elitlah katakan. muahaha!

mun-e said...

pergi keluar jap tadi. dengan ummu, dd and ros. tapi kami bukan ke drive through mcd ke apa ye harap maklum. pergi printing kad kahwin.

uiks? sape kawen? xmungkin dd dan ezzan. adakah ummu atau ros? hohoho