Followers

Wednesday, August 5, 2009

LOVE STORY 2050

i'm writing this entry while waiting for the database connection to be fully up. in short word, i'm still at the office at this very hour. hoissshhh! bila connection down, so macam tak dapatlah nak buat kerja (ceh, alasan!)...at the same time, we're listening to hindustan songs. layan woohhh. mengimbau kembali zaman di India dulu. Zoom TV, my favourite channel kat sana. layan lagu lama macam cerita Kuch Kuch Hota Hai, Kaho Naa Pyaar Hai, Mujhse Dosti Karoge, Kabhi Khushi Kabhi Gham & Mann...lagi-lagi tengok fahmi and megat menari lagu Kaho Naa Pyaar Hai. amboi-amboi sakan nampak. muahaha!


cakap pasal cerita hindustan ni kinda reminds me of my time watching Hindi movie at the Indian cinema. masa tu tengok cerita Love Story 2050 starring Priyanka Chopra and Harman Baweja (serius tak tahu eja, malas nak google cari nama dia. muahaha!). tak tahu lah keluar wayang sini ke tak. tertidur baik punya dalam wayang. sebab tak faham kan, al-maklumlah takde subtitle. nasib baik tak terlentok kat bahu Zahari kan..oops! (ke dah memang terlentok? muahahah!). tengok cerita tu pun sebab suka lagu dia kan dila. tapi saya lagi suka Jaane Tu Ya Jaane Na. muahaha! I watched Narnia: Prince Caspian and Water Horse movies tu pun kat sana tau. Where can you watched a movie at the cinema with the price of 50 rupees, which equals to around RM5? Please tell me. Cheap sangat ok. Tu yang tengok wayang sakan tu. Hmm, tiba-tiba kan macam wondering what's the purpose of this post. Haha. Seriously tak tahu. Abaikanlah saja.

Maybe nak isi masa terluang. Ceh, bukan nak buat kerja! Teehee.







tengoklah poster dia. muahahaha!







5 comments:

zieda said...

muke laki tu cm ritik roshan kan, eh salah eja, tu..malas nk google, hahaha...

xsempt pun nk ngk ini cerita, zda pernah tgk 1 miss call je kot...first day kite di sana! di mana rakyat jelata sekalian alam suke naa menjerit! hahaha...ntah pape jew kn...

megat bergelek? hahaha...sungguh xcaya...

dLa IS THE NAME said...

gile bosan nak mati seh cite dia...euuww...teddy bear bercakap??? hikss..mmg dah tertido pon..boleh plak ada break jap..ciss..harman baweja yg tak reti berlakon!!! pakkan la lagu dia sedap, kalau x, konpem aku x g tengok

rosealley said...

wahhh, ezzan minat hindustan jugak keee???samela kitee, nak laguuu hindustan, nanti nak turun surau, bawak turun ekk, hehheeee

Ezzan Yusop said...

zida : ha a, macam hrithik tapi sangat kaku wooo...xtgk pn xpe zida, xphm pun...harap lagu je sedap..lagu Milo Na Milo... :)


dila : rase wasted kan tgk cite ni...aku dah cakp, tgk Jaane Tu tu, ko xmo...nak gak si Harman tak gheti blakon ni...teheheh!


ros : mmg ezan layan hindustan pn. i likeee....kak ros nak lagu ape yuk? :D

rosealley said...

nak sume2 lagu hindustan yg adela, hahha