Followers

Sunday, August 9, 2009

quality time





mula-mula membaca novel (yes, i'm a bookworm, got a problem with that? cewah....) baring-baring di atas katil sambil tu, texting dengan dd asking her about work (yes, dedikasikan saya! masih lagi berfikir tentang kerja di hari minggu)...lepas tu, makan goreng pisang eh eh ke pisang goreng eh eh tak kesahlah apa pun yang father belikan dengan minum air nescafe panas yang sedap dibuat oleh ehem ehem saya. sambil tu jugak makan twisties depan tv tengok Narnia: Prince Caspian kat Star Movies dengan mother while father busy buat kerja kat luar lap-lap kereta...


oh, nothing beats sunday! :D




1 comment:

Apple Cute said...

huhu..pekerja dedikasi sungguh korunk...sekarang ni takde keje so macam rase lain sanagt...samapi supposely aku balik kui 5.30 pun rase serba salah...sampai orgt ofis tanye jam ayu rosak ke?...hehe penangan menjadi pekerja OAS...huahuahua