Followers

Friday, August 28, 2009

diari ramadhan ezzan yang tiada episod

dah lost la episod berapa dah drama popular di malaysia ini iaitu diari ramadhan ezzan. haha. ok ok, silalah muntah. eh eh nanti batal puasa lak jadi kena sajalah terima kenyataan. ;p

bosan lah pulak sekarang ni. the guys went to perform friday prayers while the ladies were relaxing and karaoke-ing lagu AXL 'Akulah Kekasihmu' yang saya seriously tak tahu baru dengar semalam budak-budak ni duk nyanyi. layankan je lah..part yang saya tahu pun bila tang...

Andai........(suara sengau sikit)
pastu tak tahu dah lirik dia...


Camwhoring jap ek.


bila bosan-bosan saya akan baca buku ilmiah ini. haha.



muka dengar lagu jiwang.
at the same time tengah dengar mereka yang lain duk melalak lagu AXL tu.
nisa siap join sekali. haha.



hobi menconteng tetap tak boleh ditinggalkan. :D



ok. diorang dah tukar lagu dah.

'Di Alam Fana Cintamu'' menjadi dendangan mereka. setelah mereka play lagu AXL tu 2x. haha.




8 comments:

nisa ~ shasha said...

hahaha..
cmne ezzan ley dgr suara sumbang nisa ni td! cesss.. pasni kne cover dgn bantal! hahaha

Ezzan Yusop said...

nisa : hahaha. mula2 ingatkn kak shaf yg nyanyi. ghupenye nisa. xsgka nisa tau lagu tu. hikhik! ;p

nisa ~ shasha said...

hahaha...
lagu feberet ms skola rendah tu.. hahaha.. kalo bkn kat opis da lama nisa nyanyi kuat2, siap wat vdeo clip. hahaha

dd dudu said...

oh kekasih mu itu akan merasa gembiraaa~
andainya dapat bersama untuk selama2nyaa~
hanya untuk menyanyangimuu~~~~
hanya untuk bercintaaaa lagiii~~


andaiiii!!!!!!!!!! (pitching tarik)

p/s-->lirik bantai jek

Ezzan Yusop said...

nisa : amboiii siap wat video clip tu... :)

Ezzan Yusop said...

dd: andaiiiiiiiiiiiiiiiii...engkau berduka!

hahaha..baru tau lirik lps andai! hikhik. semangat giler dd nyanyi lagu tu, trus x ngantok dah. hakhak!

xara said...

wah.. sungguh berilmiah buku itu. Kalau kat rumah sewa saya, bacaan menjana minda kitorang - katalog avon :D

Ezzan Yusop said...

kak suri : hahaha! 1 lagi bahan berilmiah yg jadi tatapan kami di floor 3 ni...Adik Cerdas ;p

hikhik!