Followers

Friday, August 7, 2009

perasaan bercelaru

faham tak perasaan bila kita tengok orang yang cuba sedaya-upaya tak dapat, orang yang buat sambil lewa pula yang dapat?



hmm, itulah namanya rezeki kan...




7 comments:

pestisid said...

hi ezzan. terima kasih kerana follow blog saya :)

dd dudu said...

same2 lisa :)

;p

Ezzan Yusop said...

pestisid : same2...sbb blog best, tu yg follow. heheh@! pujian tanpa ada maksud tersirat. muahahah!


dd : eleh, mentang2 kwn die ckp timer kaseh lak. hikhik!

k0m4nd3r said...

Ade org yg xdapat ke ezzan? mane tau ezzan buat sambil lewa? sekurang2nye ezzan da try kan? ganbatte.. kalau dapat panggilan jangan lupekan kami di sini. nnti kalau dah nk last day, jgn lupe belanje kami :D.. hehehe.. btw, sorry, i'm pissed off back then. :D (~~ hoho, wat minta maaf secare terbuke tuh.. :D)

rosealley said...

mungkin ade jalan yg lain bg orang tu???tapi kite je yg xtau kan, hehe

Ezzan Yusop said...

fahmi : sambil lewa la tu kalo xstudy pn, mase jwb interview pn main-main, gelak2...siap xjwb lg beberapa soklan. muahaha! kalau dah nk last day, ezzan tuntut sume org blanje ezan. muahaha! kejam kejam....anyway, apology's accepted! :)


ros : hehehe. kak ros ni mmg sesuai jadi KAKAK. oh, sungguh berbeza dgn KAK DD. hikhik!

Apple Cute said...

makcik...dapat offer goment ke?...hehehe caya la ..congrate weh