Followers

Tuesday, May 4, 2010

bandung : the fourth day


Day 4 :

  • pasar baru oh pasar baru. need i say more? shopping, shopping dan shopping!!! tapi this time around, kami semua dah tahu apa yang kami nak jadi tak pergi lah level by level. terus pergi level yang kami mahu.



  • malam tu jeffrey bawa kitorang naik bukit mana tah untuk dinner konon-konon nak tengok view bandung waktu malam. habis romantiklah tu konon. siusiusiu. apa yang kami telan? makan nasi merah dengan sambal yang bapak pedas sampai meleleh airmata, kau ada? miahahah. tapi serius tak tipu weh. tunang ros orang yang meleleh air mata tu siap minta tisu lagi sebab nak wipe away the spicy tears. cewah. haha. nama tempat tu punchlot argh tak tahu eja tapi saya bayangkan ia berbunyi macam ala-ala sir fix-a-lot *remember bedtime stories? weeee *

  • lepas makan apa? baliklah apa lagi.


END OF DAY FOUR


hambik ko, lebih gambar je. cerita kurang. serius tak boleh jadi script writer yang baik. aduyai...




6 comments:

dd dudu said...

waa canteknyee lace pink tu, yg dalam gambar tu

Mazita said...

salam ezan...nice ur blog...lg2 psl bandung..i loike..this week i nak pg bandung ..bleh share kedai yg u pg maser dkt pasar baru tuh...nama kedai nyer&which floor..tq ezan

Mazita said...

hi ezan..nice ur blog..lg2 oart bandung nih...i loike..huhu
nak tanyer,blh tak u share dgn i kedai dkt pasar baru yg u pg beli kain tuh...this week i nak pg saner...& this is a first time visit...tq ezan

rosealley said...

haha, tula kan, orang tu beria makan banyak sambal awal2;p

nape vw ezan -comato(nak dekat2 tomato, xsuke;p)

~ ReD ~ said...

suka woo yg kain kaler RED yg ezzan tunjuk tu:D cantik cantik...lalala~

Ezzan Yusop said...

dd : kihkih. semua lace nampak cantik noks. cewah.

mazita : hi mazita...thank u for reading my blog. nnti ezan buat entry pasal kedai-kedai kat pasar baru ek. have fun in bandung like i did! ;)

rose : muaahhaha. die cam tau je org tu makn spaghetti lebih tomato. kahkah!

linda : kan kan kan. i like it too... ;)