Followers

Sunday, May 30, 2010

OMG!!!



OMG...rasa sungguh tak percaya.
OMG...dapat cakap dengan Shahir AF8 dalam phone.
OMG...terus gugur jantung.
OMG...nervous gila sampai tergamam dalam phone.
OMG...suara dia sedap walaupun dalam telefon.
OMG...boleh bayangkan dia sengih masa cakap tu.
OMG...dia gelak bila saya cakap 'nervous ni tak tahu nak cakap apa'.
OMG...saya rasa tua bila dia cakap 'ni kakak kak eqah kan'.
OMG...saya blushing walaupun tidak cakap berdepan.
OMG...saya masih tersenyum sumbing ketika menulis puisi ini.
OMG...saya mahu adik saya terus selamanya bersama AF8.
OMG...tiba-tiba jealous dengan adik saya.
OMG...kenapa entah saya sangat suka dengan dia.
OMG...adikku meera pula dapat cakap dengan maulana.
OMG...dia kata dia pun nervous.
OMG...dua-beradik yang sedang mengalami sindrom angau.


semuanya OMG lah!







6 comments:

mun-e said...

OMG!!

jeles dengan ezzan sampai nak ban blog ni selama 1 hari. hikhik.

Jantan Keparat said...

hhahaha..
suke nmpak!

Seri Mas Nurwani said...

ok tahniah! (jeles lagi.haha)

nuhan said...

OMG Jelesnya jelesnya jelesnya! hahaha

EyEdA said...

ak pun jelez
sepak kng

dd dudu said...

pangggg~~~~~

kasi hilang angau. sakit x pipi? hehe